2018-08-05 08:14:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ma mély meglátásokra tehet szert

Napi horoszkóp augusztus 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Nap az ötödik sorsterületén vonul át, remek alkalom, hogy gyerekekkel töltse az időt. Vigye el őket magával egy kicsit szórakozni, ez a nap gondtalan időszaknak ígérkezik, most önmagát szeretné adni és ezt gondtalanul meg is teheti.


Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold az ön jegyéből egy kellemes fényszöget alkot a Plútóval, változásokat szeretne bevezetni az otthoni környezetébe, még ha csak kisebb alakításról vagy nagytakarításról legyen is szó, ez már önt örömmel töltené el.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A mai nap nem alkalmas olyan beszélgetésekre, amely színtiszta logikán alapul, ne bocsátkozzon vitába senkivel, mert most ön sokkal inkább érzelmi alapon dönt. Viszont valódi mély meglátásokra tehet szert, belső érzelmi világát illetően, ha csak befelé figyel.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az ön uralkodója a Hold ma egy kellemes fényszöget alkot a Plútóval, ami jó alkalmat nyújt önnek az önelemzésre, erős belülről fakadó érzelmek kerítik ma hatalmába. Kapcsolataiban heves, mély és talán csodálatos élményekben lehet része.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Az ön uralkodója, a Nap fényszögbe kerül a Jupiterrel, ami önt egy kicsit túlzásokra készteti, bármilyen is a költekező szokása, ma biztosan meg lesz szabadítva pénze egy részétől. Ne essen lehetőleg túlzásokba, főleg ha egyébként is hajlamos a tékozlásra.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az ön jegyében járó Vénusz egy kellemes fényszöget alkot a Marssal, ma mindenféle alkotó tevékenység előnyt élvez, még akkor is, ha csak otthona csinosításáról van szó. Ma egyenlő arányban adja és kapja a szeretetet, vonzást gyakorolhat az ellenkező neműekre.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Mars az ön ötödik sorsterületén tartózkodik, egy laza fényszöget alkot a Vénusszal, hatalmas energiája van, de kevés önfegyelme. Leginkább csak szórakozni vágyik, meg van rá a lehetősége, mindenkinek jár egy kis pihenő, ez a tranzit jelölhet egy új szerelmet is.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A hátráló Merkúr az ön tizedik sorsterülete felett tartózkodik, ön most folyamatosan azon töri fejét, milyen ötletekkel tudná karrierjét előbbre mozdítani. Eredményes lépéseket tehet foglalkozása, hivatása ügyeiben, ez vonatkozhat bármilyen tanfolyamra való jelentkezésre vagy beosztása emelkedésére.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Mai nap alkalmas arra, hogy barátaival összeüljön és világnézeti kérdéseket érintő eszmecseréket folytassanak, magasröptű viták kellős közepén találhatja magát és ennek minden pillanatát élvezni fogja. Ez a hátráló Merkúr hatása az ön kilencedik sorsterülete felett.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ha változásokat érez szükségesnek bármely kapcsolatában, most itt az alkalom, hogy kreatív módon és nagyobb zökkenők nélkül sort kerítsen rá. Ha kezébe veszi a kezdeményezést, lehetősége lesz felismerni belső működését, hallgasson intuitív képességeire.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Váratlan lehetőségek nyílhatnak meg ma ön előtt, ráébredhet, hogy jobban kezében tudja tartani a szálakat és, hogy több erő van önben, mint azt valaha is gondolta volna. Új dolgok történnek az életében, bár nem feltétlenül drámai mélységben.


Halak: II. 19. - III. 20.
Személyes fejlődésének egy igen intenzív periódusa lehet a mai nap, keresi az új tapasztalatokat, amelyek szélesítik látókörét. Önbizalma adott és humorérzéke egyensúlyt teremt a világban meglátott új perspektívák és bensője között. Jól érzi magát és békében van a világgal.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: